• Fuvarozás

  Társaságunk folyamatosan fejleszti és bővíti eszközparkját,  beszerzéseink során elsődleges szempont a károsanyag kibocsátás minimális szinten tartása, ez által a környezetvédelem. Jelenleg Euro VI-os ponyvás és mozgópadlós (Walking-Floor) járműszerelvényekkel rendelkezünk. A speciális Walking-Floor típusú félpótkocsikkal vállalunk ömlesztett áruk szállítását.

  Megbízható és környezetbarát

  Társaságunk folyamatosan fejleszti és bővíti eszközparkját, mert tisztában vagyunk azzal, hogy csak a folyamatos fejlesztéssel tudjuk tartani a lépést a piaci igényekkel. A legmodernebb járművek nem csak a hatékonyságunkat növelik, de sofőrjeink is könyebben végezhetik a feladataikat, amikor csak a fuvar teljesítésére kell koncentrálniuk. A folyamatos fejlesztés során mindig szem előtt tartjuk munkatársaink munkakörülményeinek javítását és a környezet megóvását.

  Környezetvédelem

  Beszerzéseink során elsődleges szempont a károsanyag kibocsátás minimális szinten tartása, ez által a környezetvédelem. Jelenleg Euro VI-os ponyvás és mozgópadlós (Walking-Floor) járműszerelvényekkel rendelkezünk. A jövőbeni terveink között szerepel további járművek beszerzése, ahol hasonló vagy kedvezőbb károsanyag kibocsátású járműveket szerzünk be.

  A speciális Walking-Floor típusú félpótkocsikkal vállalunk ömlesztett áruk szállítását.

  Túlméretes szállítás

  Alvállalkozó partnereinkkel meg tudjuk oldani túlméretes áruk fuvarozását is és az ezekhez kapcsolódó szállítmányozási feladatokat is ellátjuk. Megrendelőink biztosak lehetnek abban, hogy túlméretes áruik is biztonsággal és a megadott határidőre érkeznek meg a célállomásra.

  Veszélyes áru fuvarozás, ADR

  Azok a termékek minősülnek veszélyes árunak, melyek szállításuk során tűz- és robbanásveszély áll fenn, vagy egészségkárosítóak, környezetkárosítóak lehetnek. A veszélyes áruk szállítása külön engedélyhez kötött, a fuvarozásuk pedig speciális felszerelés és külön, ide vonatkozó ismeret szükséges.

  Veszélyes áru fuvarozást csak olyan sofőrökkel végzünk, akik elvégezték az ADR küldeménydarabos tanfolyamot, folyamatosan képzéseken vesznek részt és már rendelkeznek ide vonatkozó szakmai tapasztalatokkal.

  Hűtést igénylő áru fuvarozás

  Hűtést igénylő árukat speciális hűtőkocsikkal, hűtőkamionokkal végzünk. Tapasztalt partnereink mindig különös odafigyeléssel gondoskodnak arról, hogy a hűtött áruk folyamatosan a megfelelő hőmérsékleten legyenek szállítás közben. A járművek hűtői rendszeres karbantartáson esnek át és a sofőrök is folyamatosan figyelemmel kísérik a termékek állapotát, rendszeresen mérik a hűtőkocsiban lévő hőmérsékletet.