• Légi szállítmányozás

  A légi szállítmányozás legfontosabb ismérve az, hogy országokon átívelően gyorsan – akár napokon belül is – képes az árukat célba juttatni. Távol-keleti országokból, az Egyesült Államokból vagy a világ más részeiről is gyorsan célba érnek termékei a légi szállítmányozás segítségével.

  Légi szállítmányozás

  Légi szállítmányozás szolgáltatásunkkal azokra a helyzetekre nyújtunk megoldást, amikor az árunak gyorsan, rövid tranzitidővel kell a rendeltetési helyére érnie. Rendszeresen szervezünk légi fuvarokat export és import viszonylatokra, melyekkel megbízóink hatékonyan tudják tervezni az áruik célba juttatását, beérkezését.

  A légi szállítmányozás legnagyobb előnye, hogy nagyon gyors - akár napokon belül is megvalósulhat -, így könnyedén pótolható akár a gyártásból hiányzó készlet. A gyorsaság mellett a légi közlekedés köztudottan a legbiztonságosabb közlekedési mód, mely a szigorú szabályozásnak, minőségbiztosításnak és a komoly és rendszeres ellenőrzéseknek együttesen köszönhető. Szolgáltatásunk része a légi áruk be- illetve kiszállítása az adott reptérre.

  Magasan képzett és több évtizedes tapasztalattal bíró csapatunk megtalálja az Ön számára is megfelelő légi szállítmányozási útvonalat, járatokat, így Önnek elég csak megrendelni tőlünk a szállítmányozást és már hátra is dőlhet; a többit mi intézzük.

  A légi szállítmányozás optimális választás az alábbi esetekben:

  • Nagyon rövid időn belül szükség van a szállítmány célba juttatására több ezer kilométer távolságból
  • Biztonságos szállítási módra van szükség
  • Az ár nem elsődleges szempont (természetesen igyekszünk a lehető legkedvezőbb áron szervezni a légi fuvarokat is)

  Keressen fel minket ajánlatkérésével és munkatársaink megtalálják az optimális megoldást Önnek is!  Kérjen ajánlatot most!