• Nemzetközi szállítmányozás, közúti szállítmányozás

  Cégünk a nemzetközi szállítmányozás feladatait kiterjedt, stabil megbízói háttérrel és alvállalkozói flottával vállalja Európa valamennyi országában. A nemzetközi fuvarozást teljes- vagy részrakomány esetén is vállaljuk. Kisebb csomagokhoz gyűjtőfuvar megoldásunkat ajánljuk. 
  A rakományok között megtalálhatóak ömlesztett- és raklapos áruk, hűtött áruk, veszélyes áruk és túlméretes szállítmányok egyaránt. Az általunk kezelt járművek korszerű Euro V, EEV, VI-os környezetvédelmi besorolással rendelkeznek, 1-24t teherbírásúak, ponyvás, dobozos, hűtős, mulde és mozgópadlós járműszerelvények.

  Nemzetközi szállítmányozás közúton

  A Kordika Kft. a közúti szállítmányozás szakértőjeként oldja meg Európában és a világ más országaiban az Ön nemzetközi szállítmányozás, nemzetközi fuvarozás feladatait közúton. Munkatársaink a terület minden kockázatával és veszélyével tisztában vannak, ismerik a helyi viszonyokat és ennek megfelelően képesek az Ön szállítmányozási feladatainak elvégzésére. Törekszünk mindig a lehető legkedvezőbb feltételekkel, de mégis biztonságos megoldásokkal ellátni feladatainkat.

  Lássuk, mit is jelent ez konkrétan!

  Munkatársaink összességében közel száz évnyi tapasztalattal rendelkeznek nemzetközi fuvarszervezés tekintetében, így biztos lehet benne, hogy nem fog gondot okozni számunkra az Ön megbízása sem. Csapatunkban tapasztalt szakemberekkel dolgozunk, fiatalos lendülettel állunk partnereink rendelkezésére.

  Nemzetközi szállítmányozás

  A nemzetközi szállítmányozás a fuvarok szervezését jelenti. Miben vagyunk mi jobbak, mint mások? Például abban, hogy beszéljük a célországok nyelveit, így a félreértések elkerülésére minimális az esély, nem használunk közvetítő nyelvet. Olasz partnereinkkel olaszul, német partnereinkkel németül tárgyalunk (stb.).

  Nemzetközi fuvarozást

  A szállítmányozás jelenti a szervezést, a fuvarozás jelenti a tényleges áruszállítást. Fuvareszközeink kizárólag új típusú, átlag 1-3 éves szerelvények EURO EEV vagy annál magasabb környezetvédelmi besorolással rendelkező eszközök.

  Közúti szállítmányozás

  Cégünk kiterjedt, stabil megbízói háttérrel és alvállalkozói flottával vállal Európa valamennyi országába fuvarfeladatot legyen szó teljes- vagy részrakományról, illetve gyűjtőfuvarról. Rakományink között megtalálhatóak ömlesztett- és raklapos áruk. Általunk diszponált járművek korszerű Euro V, EEV, VI-os környezetvédelmi besorolással rendelkeznek, 1-24t teherbírásúak, ponyvás, dobozos, hűtős, mulde és mozgópadlós járműszerelvények.