Kik vagyunk


Lendületes, optimista csapat, akiket a folyamatos kihívások motiválnak, elkötelezettek partnereik, a hivatásuk és munkájuk iránt. A feladatunkat mindig körültekintően és a lehető legnagyobb szakértelemmel végezzük. Célunk megbízóink magas szintű kiszolgálása. Kollégáink angol, német, olasz, orosz, szlovák és spanyol nyelveken beszélnek.


Mivel foglalkozunk

Elsősorban a közúti szállítmányozást és fuvarozást tekintjük fő tevékenységünknek, belföldi és nemzetközi viszonylatban egyaránt. Rakományaink közt megtalálhatóak normál raklapos, ömlesztett és szóródó árukon át a speciális túlméretes szállítmányok is. Fuvarfeladatainkat korszerű Euro EEV és Euro VI-os szerelvényekkel látjuk el. Tengerentúli fuvarokkal kapcsolatban állunk kedves Partnereink rendelkezésére, konténeres és légi szállítmányozás keretein belül.


Miért válasszon minket


Professzionális fuvarszervezés

Társaságunk a közúti szállítmányozás és árufuvarozás terén teljes Európát lefedő, a szakmában jártas és szakképzett kollégákkal rendelkezik. Feladatainkat speciális szakmai programmal látjuk el. 

Versenyképes fuvardíjak

Fuvardíjaink kalkulálása során fontos szempont a konszolidált árazás a már megszokott magas minőségi szint megtartása mellett. Kiterjedt alvállalkozói körünk által egész Európát illetve Oroszországon át a FÁK egyes tagállamait is lefedjük.

 

Alvállalkozói komfort

Cégünk nemcsak pontos fizetést kínál alvállalkozói részére, hanem folyamatos, éves foglalkoztatást magas futásteljesítménnyel nemzetközi viszonylaton.  


Flexibilis feladatmegoldás

Lehetnek olyan esetek, amikor a szokványos, rutin fuvarfeladatok mellett egyedi igényekre, vagy rendkívüli megoldásokra van szükség. Készek vagyunk minden eshetőségre, kollégáink felkészülten várják az ilyen megkereséseket is. 


Lépjen kapcsolatba velünk, kérjen ajánlatot tőlünk. Contact us