• Nemzetközi szállítmányozás, közúti szállítmányozás

  Cégünk a nemzetközi szállítmányozás feladatait kiterjedt, stabil megbízói háttérrel és alvállalkozói flottával vállalja Európa valamennyi országában. A nemzetközi fuvarozást teljes- vagy részrakomány esetén is vállaljuk. Kisebb csomagokhoz gyűjtőfuvar megoldásunkat ajánljuk. 
  A rakományok között megtalálhatóak ömlesztett- és raklapos áruk, hűtött áruk, veszélyes áruk és túlméretes szállítmányok egyaránt. Az általunk kezelt járművek korszerű Euro V, EEV, VI-os környezetvédelmi besorolással rendelkeznek, 1-24t teherbírásúak, ponyvás, dobozos, hűtős, mulde és mozgópadlós járműszerelvények.
 • Fuvarozás

  Társaságunk folyamatosan fejleszti és bővíti eszközparkját,  beszerzéseink során elsődleges szempont a károsanyag kibocsátás minimális szinten tartása, ez által a környezetvédelem. Jelenleg Euro VI-os ponyvás és mozgópadlós (Walking-Floor) járműszerelvényekkel rendelkezünk. A speciális Walking-Floor típusú félpótkocsikkal vállalunk ömlesztett áruk szállítását.
 • Gyűjtőfuvar

  Gyűjtőfuvar segítségével akár kisebb csomagok szállítása is megoldható költséghatékonyan. A gyűjtőfuvar lényege, hogy a szállító jármű begyűjti a nemzetközi nagyvárosokban lévő raktárakba az árukat, ezt Magyarországra szállíttatjuk és terítjük az egész országban. Így megoldható az, hogy egy-egy kisebb csomag áru is költséghatékonyan és gyorsan jusson el például Milánó térségéből Balatonfüredre.
 • Tengeri szállítmányozás

  Tengeri szállítmányozás során konténerben történő szállítmányok célba juttatásában állunk megbízóink rendelkezésére, export és import viszonylatokban egyaránt.
 • Légi szállítmányozás

  A légi szállítmányozás legfontosabb ismérve az, hogy országokon átívelően gyorsan – akár napokon belül is – képes az árukat célba juttatni. Távol-keleti országokból, az Egyesült Államokból vagy a világ más részeiről is gyorsan célba érnek termékei a légi szállítmányozás segítségével.
 • Speciális szállítmányozás

  Cégünk vállalja túlsúlyos és túlméretes szállítmányok, járművek, nehézgépek szállítását egyaránt nemzetközi és belföldi viszonylatokon. Cégünk vállal kontinenseket átívelő projekt fuvarokat is. Bármilyen egyedi igényeknek megfelelünk, számunkra nincs lehetetlen, legyen szó egyetlen fuvarról vagy teljes projekt fuvarfeladatainak elvégzéséről.
Lépjen kapcsolatba velünk, kérjen ajánlatot tőlünk. Contact us