• Tengeri szállítmányozás

  Tengeri szállítmányozás során konténerben történő szállítmányok célba juttatásában állunk megbízóink rendelkezésére. A konténerek jellemzően Ázsiából vagy az Amerikai Egyesült Államokból kerülnek átszállításra Európa egyik jelentős kikötőjébe. Itt a konténereket vasúti kocsikra rakjuk és eljuttatjuk Magyarországra, ahol konténer szállításra alkalmas alvázra kerül és kamionnal történik annak leszállításra a megfelelő címre.

  Tengeri szállítmányozás

  Tengeri szállítmányozás során konténerben történő szállítmányok célba juttatásában állunk megbízóink rendelkezésére. A konténerek jellemzően Ázsiából, Amerikai Egyesült Államokból, kerülnek átszállításra Európa egyik jelentős kikötőjébe. Itt a konténereket vonatra, vagy kamionra rakodják és kamionnal kerül leszállításra a megfelelő címre.

  Mivel a konténerek feladási helye a világ távoli pontjain van és számos tényezőtől függ, mint például kisebb részben az időjárás, nagyobb részben a szállító hajók indulási időpontja, így a szállítás ideje hosszúra nyúlik, ellenben a módszer hatékonyságából adódóan igen költséghatékony.

  A hajótársaságok természetesen gondoskodnak a megfelelő védelemről, szükség szerint fegyveres őrökről is, így a szállítmányok biztonságban érkeznek meg úticéljukhoz.

  Egész vagy rész konténer tengeri szállítmányozását is vállaljuk.

  Tengeri szállítmányozás esetén számolni kell esetleges csúszásokkal, melyekről megbízóinkat a lehetőségekhez mérten folyamatosan tájékoztatjuk, hiszen az információ birtokában tudják üzletüket tervezni, szervezni.


  Kérje ajánlatunkat most!