• Légi szállítmányozás

  A légi szállítmányozás legfontosabb ismérve az, hogy országokon átívelően gyorsan – akár napokon belül is – képes az árukat célba juttatni. Távol-keleti országokból, az Egyesült Államokból vagy a világ más részeiről is gyorsan célba érnek termékei a légi szállítmányozás segítségével.

  Légi szállítmányozás

  Légi szállítmányozás szolgáltatásunkkal azokra a helyzetekre nyújtunk megoldást, amikor távoli országokból van szükség gyorsan árura. Rendszeresen szervezünk légi fuvarokat távolkeleti országokból Magyarországra, melyekkel megbízóink a kiszámíthatatlan módon jelentkező termelésnövekedéshez szükséges készleteiket tudják pótolni, feltölteni. Jellemzően kis méretű, viszonylag könnyű, értékes termékeket szállítunk légi úton.

  A légi szállítmányozás legnagyobb előnye, hogy nagyon gyors - akár napokon belül is megvalósulhat -, így könnyedén pótolható a gyártásból hiányzó készlet. A gyorsaság mellett a légi közlekedés köztudottan a legbiztonságosabb közlekedési mód, mely a szigorú szabályozásnak, minőségbiztosításnak és a komoly és rendszeres ellenőrzéseknek együttesen köszönhető. A légi szállítmányozás természetesen a repterek között mozgatja az árukat, onnantól közúti fuvarozással juttatjuk célba a termékeket.

  Magasan képzett és több évtizedes tapasztalattal bíró csapatunk megtalálja az Ön számára is megfelelő légi szállítmányozási útvonalat, járatokat, így Önnek elég csak megrendelni tőlünk a szállítmányozást és már hátra is dőlhet; a többit mi intézzük.

  A légi szállítmányozás optimális választás az alábbi esetekben:

  • Nagyon rövid időn belül szükség van a szállítmány célba juttatására több ezer kilométer távolságból
  • Biztonságos szállítási módra van szükség
  • Az ár nem elsődleges szempont (természetesen igyekszünk a lehető legkedvezőbb áron szervezni a légi fuvarokat is)
  • Az árunak több országon átívelő útvonalon kell célba érnie

  Keressen fel minket ajánlatkérésével és munkatársaink megtalálják az optimális megoldást Önnek is!


  Kérjen ajánlatot most!