Kik vagyunk

Lendületes, optimista csapat, akiket a folyamatos kihívások motiválnak, elkötelezettek partnereik, a hivatásuk és munkájuk iránt. A feladatunkat mindig körültekintően és a lehető legnagyobb szakértelemmel végezzük. Célunk megbízóink magas szintű kiszolgálása. Kollégáink angol, német, olasz, orosz, román, török és spanyol nyelveken beszélnek.
Mivel foglalkozunk

Nemzetközi és belföldi, közúti, légi és tengeri szállítmányozással foglalkozunk. Rakományaink közt megtalálhatóak normál raklapos, hűtött, ömlesztett és szóródó árukon át a speciális túlméretes szállítmányok is. 3 magyarországi irodánkkal évi több mint 7.000 fuvarfeladatot oldunk meg. 

  Miért vagyunk mi a nemzetközi szállítmányozás szakértője?

  A Kordika Kft. eddig több mint 20.000 szállítmányt szervezett le és juttatott célba. Cégünk bevételeinek jelentős része nemzetközi szállítmányozásból származik, ügyfeleink elégedettsége pedig méréseink szerint és ügyfeleink visszajelzései alapján kiemelkedően jó. Nemzetközi viszonylatban nem csak Magyarország és másik célország viszonylaton szervezünk fuvarokat, hanem egyéb EU-s fuvarokat is például Olaszország Anglia, vagy Lengyelország Görögország útvonalon is.


  Ha Önnek vagy partnerének nemzetközi szállítmányozásra van szüksége, biztosak vagyunk benne, hogy a Krodika Kft a legjobb megoldás!
  Miért válasszon minket


  Professzionális fuvarszervezés

  Társaságunk a közúti szállítmányozás és árufuvarozás terén teljes Európát lefedő, a szakmában jártas és szakképzett kollégákkal rendelkezik. Feladatainkat speciális szakmai programmal látjuk el. 

  Versenyképes fuvardíjak

  Fuvardíjaink kalkulálása során fontos szempont a konszolidált árazás a már megszokott magas minőségi szint megtartása mellett. Kiterjedt alvállalkozói körünk által egész Európát illetve Oroszországon át a FÁK egyes tagállamait is lefedjük. 


  Alvállalkozói komfort

  Cégünk nemcsak pontos fizetést kínál alvállalkozói részére, hanem folyamatos, éves foglalkoztatást magas futásteljesítménnyel nemzetközi viszonylaton. Külön megállapodással skontós fizetés is lehetséges.  


  Flexibilis feladatmegoldás

  Lehetnek olyan esetek, amikor a szokványos, rutin fuvarfeladatok mellett egyedi igényekre, vagy rendkívüli megoldásokra van szükség. Készek vagyunk minden eshetőségre, kollégáink felkészülten várják az ilyen megkereséseket is.   Lépjen kapcsolatba velünk, kérjen ajánlatot tőlünk. Contact us